Keskustie 11 , 52200 Puumala

Me huolehdimme hyvinvoinnistasi!

Terhi Salminen

Terhi Salminen

Yrittäjä, Juhanila Oy

Palveluni Ripset ja kynnet, hieronta, Plasmapen, microblading, intialainen päähieronta, ripsien ja kulmien kestoväri, täyteaineinjektiot

Tavoitat minut Puh. 0400 671867 terhi.salminen@juhanila.fi

Annukka Hämäläinen

Annukka Hämäläinen

Yrittäjä

Palveluni Olen koulutettu parturi-kampaaja & kosmetologi. Palvelen asiakkaita Puumalan alueella kahdessa eri toimipisteessä, Puumalan keskustassa sekä Hurissalossa. Palveluihini kuuluvat parturi-kampaaja ja kosmetologi palvelut, kosmetiikan ja Magic Silver-hopea korvakorujen jälleenmyyntiä, sekä opastusta ihohoidossa ja tuotevalinnoissa.

Tavoitat minut puh 0400 628 674 Lue lisää: www.annukkahamalainen.com

Oksana Virtanen

Oksana Virtanen

Yrittäjä

Palveluni Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2009 Etelä-Savon ammattiopistosta ja siitä lähtien olen ollut koko ajan hoitotyössä. Jossain vaiheessa työurani itsestäni alkoi tuntumaan, että haluan lisää haasteita elämässäni ja haave uudesta ammatista koko ajan kasvoi. Silloin päätin lähteä opiskelemaan jalkahoitajaksi, koska se ammatti kulkisi rinnalla lähihoitajan ammatin kanssa ja molemmat tukisivat toisiansa. Ja näin ollen 2018 valmistuin jalkojenhoitajaksi Savon ammattiopistossa. Tällä hetkellä teen jalkojenhoitoja Juhanilan lisäksi kotikäynteinä. Minun palveluihin kuuluu perusjalkahoito, jalkojen hemmotteluhoito ja myös luxushoito.

Tavoitat minut puh 050 375 8181

Tuula Penttinen

Tuula Penttinen

Fysioterapia, fascia-käsittely

Palveluni Olen ammatiltani fysioterapeutti (AMK) sekä fasciakäsittelijä ja valmentaja, toimin Elämäsi Kunnossa Terveyspalvelut Oy:llä näissä hommissa ja otan vastaan lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä asiakkaan oman tarpeen mukaan. Erikoisosaamistani ovat liikekontrollin- tai liikkehäiriön aiheuttamat kiputilat sekä arpien ja fascioiden käsittelyt, myös fyysisten ominaisuuksien kehittäminen kuuluu vahvuusalueisiini. Otan asiakkaani huomioon kokonaisvaltaisesti sillä joissain tapauksissa kivut eivät johdu pelkästään liikekontrollihäiriöstä vaan psyykkisen puolen vaikutuksesta fyysiseen puoleen. Hoidan siis ensisijaisesti kivun aiheuttajaa enkä välttämättä suoraan kipukohtaa.

Tavoitat minut Puh 050 550 1828 tuula.penttinen@elamasikunnossa.com

Ari Lauanne

Ari Lauanne

Hieroja

Palveluni Sain oman oppini Itä - Suomessa erikoishieronta painotteisessa koulutuksessa, jossa klassisen hieronnan lisäksi kävimme läpi myös jäsenkorjausta, fasciakäsittelyä, niveltoiminnan ylläpitoa, vyöhyketerapiaa, hermoratahierontaa, kasvojen hierontaa, intialaista päänhierontaa, kalvorautakäsittelyä sekä imukupein tehtävää liuku- ja pistekuppausta. Hoitotyylini on tarvittaessa hyvinkin napakka ja monesti yhdistelen työskentelyssäni yllä mainittuja tietoja ja taitoja. Olen perehtynyt myös japanilaiseen Mikao Usuin Reikienergiahoitoon, joten hoitojen henkinen puolikaan ei ole vierasta.

Tavoitat minut Juhanilan numerosta 0400 671 867


 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram