Keskustie 11 , 52200 Puumala

Kasvohoidot


Kasvohieronta 30min / 30,00€

Rentouttava hieronta kasvojen ja decoulteen alueelle.
 

Nuoriso ihonpuhdistus 60min / 48,00€

Nuorten iholle (alle 20v) suunnattu kasvohoito, ihotyypin mukaisesti kosteuttaen tai syväpuhdistaen. Sis. pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus ja naamio.
 

Puhdistava kasvohoito 60min / 58,00€

Ihotyypin mukainen kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella. Sis. pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi ja naamio.
 

Rentouttava kasvohoito 60min / 58,00€

Ihotyypin mukainen kasvohoito rentouttavalla kasvohieronnalla. Sis. pintapuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja rentouttava hieronta kasvoille.
 

Täydellinen kasvohoito 75min / 72,00€

Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kasvohoidon, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä rentouttavan kasvohieronnan. Sis. pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja rentouttava hieronta kasvoille
 

Ihotyypin mukainen happokasvohoito 60min / 72,00€

Tehokas happohoito, joka räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Vahvistaa couperosaa, tasapainottaa rasvaista ihoa, kirkastaa sameaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, kiinteyttää aikuista ihoa. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.
 

Ultraääni ihonpuhdistus 60min / 58,00€

Hellävaraisesti syväpuhdistava laitehoito kaikille ihotyypeille. Hoito sis tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.
 

Timanttihionta kasvoille 60min / 58,00€

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava, kirkastava ja epäpuhtauksia ja tukkeumia poistava laitehoito.
Hoito auttaa myös pigmenttimuutoksiin, laajuntuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Ei suositella herkälle ja couperosa iholle. Hoidon jälkeen iho suojattava hyvin auringonsäteilyltä. Hoito sis tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Mikroneulaus kasvoille 60min

1. krt / 110,00€

2.-5. krt / 82,00€

Mikroneulaushoito auttaa madaltamaan juonteita ja arpia. Ihoon tehdään mikroneulaus rullalla mikrokanavia, jotka auttavat tehoaineiden imeytymisen syvälle ihoon. Se uudistaa veltostunutta ihoa ja kirkastaa pigmenttimuutoksia. Kollageenin ja elastiinin kehityminen lisääntyy usean kuukauden ajaksi ja siten korjaantumista tapahtuu jopa 6kk ajan. Hoidon jälkeen iho suojattava hyvin auringonsäteilyltä. VARTALOHOIDOT

Selän ihonpuhdistus 45min / 40,00€

Syväpuhdistusta seläniholle. Sis. Pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio.

 

HEMMOTTELUHOIDOT

Rentouttava päähieronta 20min / 20,00€

Rentouttava päähieronta nimensä mukaisesti rentouttaa nopeasti ja tehokkaasti, saa aikaan levollisen olon silti virkistäen ajatuksia.

Kauneusuni 75min / 72,00€

Hemmotteleva hoitokokonaisuus, joka rentouttaa asiakkaan päästä varpaisiin. Rentouttava kasvohoito, kasvo -, käsi - ja jalkahieronnalla. Hyvä lahjavinkki!

 

Hinnasto 01.01.2020 alkaen / Hinnat sisältävät alv. 24% 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram